Beste allemaal,In verband met de voorspelde weersomstandigheden op donderdag 25/07, is de locatie voor het afscheid van Vallery Linger gewijzigd. De nieuwe locatie voor donderdag 25/07 is:  Monuta de Jager in Bussum, van 17u -19 u.Daarna vindt de singi neti van 20u -23 u plaats, aan de Gipskruidweg 4 in Almere.
https://maps.app.goo.gl/H2aiXQwww37nbAKu8De
informatie van vrijdag 26/07 blijft ongewijzigd!Dank voor jullie begrip.Vallery Stefany Linger

In april heeft de Moravian Europese Jeugdleider conference 2018, Yorkshire, Uk plaats gevonden. Tijdens deze week zijn Jeugdleiders uit verschillende Moravian kerken binnen Europa samen gekomen.

Het thema van deze conference was:  ‘Telling the Story’

Meer informatie op beri.nl  Condoleanceregister

Jewell Filé-Kembel heeft een stuk  geschreven over het EBG Landelijk Tienerkamp 2017 met als thema: “Een nieuw hart zal ik u geven.” Ezechiël 36:26.

Een foto impressie van de Synode. Deborah is hier namens de Nederlandse jeugd aanwezig.

Van 21 tot 28 mei 2016 komt in Bad Boll (Duitsland) de Synode van de Europees-Continentale Provincie van de Evangelische Broedergemeente (ECP) bij elkaar. Het motto van deze Synodezitting is »De EBG klaar voor de toekomst: lidmaatschap – participatie – financiën«.

Vertegenwoordigers van het jeugdwerk op de Synode:

 

Het tienerkamp van vorig jaar was een groot succes. Tieners van de verschillende broeder gemeentes hebben elkaar ontmoet en hebben een fijne tijd met elkaar doorgebracht.
Jammer genoeg wordt dit jaar in de zomerperiode geen kamp gehouden. Dit omdat dit jaar het internationaal kamp in Nederland gehouden wordt.
Wij willen de tieners wel in de gelegenheid stellen elkaar te ontmoeten en organiseren daarom een tiener 3 daagse van 6 tot en met 8 mei. Ook deze bijeenkomst wordt gehouden in het gebouw van Kindervakantieland in Almere.
Meld uw tiener zsm aan, want vol =vol.
Voor meer info en of donaties kunt u terecht bij Deborah de Graav.

Agenda landelijk

za 16 nov - Gehele dag
Landelijke jeugdwerkers dag - onbekend

Dagteksten voor

Vrijdag, 15 November 2019

In de veelheid van woorden ontbreekt de overtreding niet, maar wie zijn lippen inhoudt, is verstandig

Spr. 10:19 (HSV)

Met onze tong zegenen we onze Heer en Vader, en we vervloeken er mensen mee die God heeft geschapen als zijn evenbeeld. Uit dezelfde mond klinkt zegen en vervloeking. Dat kan toch niet goed zijn, broeders en zusters?

Jak. 3:9-10