In april heeft de Moravian Europese Jeugdleider conference 2018, Yorkshire, Uk plaats gevonden. Tijdens deze week zijn Jeugdleiders uit verschillende Moravian kerken binnen Europa samen gekomen.

Het thema van deze conference was:  ‘Telling the Story’

Meer informatie op beri.nl  Condoleanceregister

Jewell Filé-Kembel heeft een stuk  geschreven over het EBG Landelijk Tienerkamp 2017 met als thema: “Een nieuw hart zal ik u geven.” Ezechiël 36:26.

Een foto impressie van de Synode. Deborah is hier namens de Nederlandse jeugd aanwezig.

Van 21 tot 28 mei 2016 komt in Bad Boll (Duitsland) de Synode van de Europees-Continentale Provincie van de Evangelische Broedergemeente (ECP) bij elkaar. Het motto van deze Synodezitting is »De EBG klaar voor de toekomst: lidmaatschap – participatie – financiën«.

Vertegenwoordigers van het jeugdwerk op de Synode:

 

Het tienerkamp van vorig jaar was een groot succes. Tieners van de verschillende broeder gemeentes hebben elkaar ontmoet en hebben een fijne tijd met elkaar doorgebracht.
Jammer genoeg wordt dit jaar in de zomerperiode geen kamp gehouden. Dit omdat dit jaar het internationaal kamp in Nederland gehouden wordt.
Wij willen de tieners wel in de gelegenheid stellen elkaar te ontmoeten en organiseren daarom een tiener 3 daagse van 6 tot en met 8 mei. Ook deze bijeenkomst wordt gehouden in het gebouw van Kindervakantieland in Almere.
Meld uw tiener zsm aan, want vol =vol.
Voor meer info en of donaties kunt u terecht bij Deborah de Graav.

Het paasfeest herinnert ons aan de opstanding van Jezus. Op 2e paasdag vieren wij de opstanding middels optreden van jonge artiesten van de broeder gemeente, maar ook van andere gemeente. U bent allen van harte welkom. Kaarten te verkrijgen bij Deborah de Graav en info op www.ebga.nl

Agenda landelijk

za 16 nov - Gehele dag
Landelijke jeugdwerkers dag - onbekend

Dagteksten voor

Woensdag, 17 Juli 2019

De HEER, onze God, is rechtvaardig in alles wat Hij doet.

Dan. 9:14

Elke goede gave, elk volmaakt geschenk komt van boven, van de Vader van de hemellichten; bij Hem is nooit enige verandering of verduistering waar te nemen.

Jak. 1:17