In de zevende aflevering spreekt ds. Johannes Welschen van de Evangelische Broedergemeente: “De mensen die straks het kerstverhaal zullen bevolken, zijn nog onderweg op vaak moeilijke wegen. Maar boven de stal straalt al de ster. Het licht van Christus wijst ons de weg.

Op 13 december om 20.00 uur gaat een groep jongeren live via youtube, dit keer vanuit het Jeruelkapel in Utrecht. Eerder is deze groep live gegaan via instagram en dan vanuit verschillende woonkamers. Om het jaar af te sluiten, doen ze de live nu vanuit 1 locatie. De groep is druk bezig met de voorbereidingen en heeft er zin in. Jij hoort er ook bij……tot 13 dec om 20.00 uur

Beste geloofsgenoten, Ben jij ook benieuwd naar lofprijzing en aanbidding in andere kerken? En deel jij graag je mening daarover? Kijk, discussieer en deel mee aan de volgende livesessie via @ebg.live op zondag 13 september om 20:00!

EBGJW insta

Heey guys, vanaf nu zitten de jongerenwerkers van de EBG ook op Instagram . Jaja, jullie lezen het goed, we zitten ook op de gram. We zullen leuke posts plaatsen en live gaan. Ook zullen we met jullie live gaan, praten over verschillende onderwerpen en natuurlijk gezelligheid!

Dagtekst

 • Dagtekst Nederlands

  Dinsdag, 3 Oktober 2023

  Behoed mij, God, ik schuil bij U.

  Ps. 16:1

  Leid ons niet in verzoeking.

  Mat. 6:13 (HSV)