Het tienerkamp van vorig jaar was een groot succes. Tieners van de verschillende broeder gemeentes hebben elkaar ontmoet en hebben een fijne tijd met elkaar doorgebracht.
Jammer genoeg wordt dit jaar in de zomerperiode geen kamp gehouden. Dit omdat dit jaar het internationaal kamp in Nederland gehouden wordt.
Wij willen de tieners wel in de gelegenheid stellen elkaar te ontmoeten en organiseren daarom een tiener 3 daagse van 6 tot en met 8 mei. Ook deze bijeenkomst wordt gehouden in het gebouw van Kindervakantieland in Almere.
Meld uw tiener zsm aan, want vol =vol.
Voor meer info en of donaties kunt u terecht bij Deborah de Graav.

Het paasfeest herinnert ons aan de opstanding van Jezus. Op 2e paasdag vieren wij de opstanding middels optreden van jonge artiesten van de broeder gemeente, maar ook van andere gemeente. U bent allen van harte welkom. Kaarten te verkrijgen bij Deborah de Graav en info op www.ebga.nl

Het wordt een weekend vol discussie / verdieping / Bijbellezing / gebed / zang en meer! Iedere dag is een spreker aanwezig, om ons geestelijk te voeden. Dit weekend is ook voldoende ruimte aanwezig voor een wandeling in het natuurgebied en even te ontspannen.


Je moet erbij zijn………..dus meld je meteen aan!!!!!!!!

Dagtekst

 • Dagtekst Nederlands

  Dinsdag, 3 Oktober 2023

  Behoed mij, God, ik schuil bij U.

  Ps. 16:1

  Leid ons niet in verzoeking.

  Mat. 6:13 (HSV)