Het landelijke Kinderkamp heeft na enkele jaren weer plaats gevonden. Om de ouders en hun kinderen weer kennis te laten maken met onze EBG-kinderkamp, hebben wij dit jaar ervoor gekozen om een dag, avond en ochtend te organiseren voor het Landelijke Kinderkamp.

De kinderen werden op donderdag 3 mei om 11:00 door hun ouders gebracht op de locatie Stichting Kindervakantieland in Almere. Wij hebben totaal 35 kinderen mogen verwelkomen uit de gemeentes van Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Almere. De 10 begeleiders kwamen ook uit deze verschillende gemeentes. Onze programma was gekoppeld het de jaar tekst: Bron van Levend water. De kinderen hebben een stukje verdieping over dit thema met elkaar mogen delen. Door middel van eigen verhalen, wat is een bron en wie kan een bron zijn voor ze? Dit hebben zij dan met een creatieve activiteit mogen uitbeelden. Ook werd volop getekend en geverfd. Sport en Spel met afsluiting ballonen watergevecht, dansen met de dans juf en niet te vergeten het kampvuur met leuke liedjes. Ons kamplied werd het Bron van levend water.

Enkele feedback van de kinderen waren Juf waarom moeten wij morgen al naar huis en is veel te kort en gezellig. Mogen we volgend jaar ook 3 dagen. Juf bedankt hoor voor het lekker eten en alle gezelligheid.

Wij willen u van harte bedanken voor het goede vertrouwen om u kinderen aan ons toe te vertrouwen samen met u en uw kinderen hebben wij Landelijke Kinderkamp doe herleven.

Wij zien u en kinder graag weer volgend jaar.