Jeugdwerker EBGN

Telefoon: 06 46 33 83 28

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Deborah de Graav, geboren in 1973 in Paramaribo.
Op 1 januari 2013 ben ik in dienst getreden als jeugdwerker bij de Koningskerk en als landelijke jeugdwerker bij de Evangelische Broeder Gemeente Nederland.

In 1994 heb ik mijn geloofsbelijdenis afgelegd bij de EBG in Almere.
Samen met een andere zuster hebben wijde zondagschool opgestart. Tot en met 2012 heb ik als vrijwillige jeugdwerker gewerkt in Almere.

Ik werk graag met jongeren omdat ik vind dat ze gehoord moet worden en hun stem moeten laten horen. In de wereld van volwassenen lukt dat niet altijd. Ik probeer ze middels gesprekken te ondersteunen en te begeleiden een eigen mening te vormen. Ze ondersteunen bij het maken van keuzes waar ze achter staan. Belangrijk is dat hun ontwikkeling en keuzes in de lijn van hun geloofsontwikkeling liggen. Wat ik zeker ook belangrijk vind is dat ze mij scherp houden. Ze stellen kritische vragen en leren mij ook heel veel over hun eigen wereld waarin ze leven.

Ik volg de ontwikkeling van het jeugdwerk binnen de EBGN. Ook organiseer ik samen met de Landelijke Jongeren Raad activiteiten en bijeenkomsten voor de jeugd en de jeugdwerkers. Ons doel is de jeugd en jeugdwerkers van de verschillende gemeenten van de EBGN bij elkaar te brengen en een positieve samenwerking tot stand te brengen.

Zusterlijke Groet,
Deborah de Graav