Afscheid Landelijke Jongerenraad

Na ruim vijf jaar met heel veel plezier lid te zijn geweest van de Landelijke jongerenraad heb ik besloten om dit jaar te stoppen, omdat het voor mij lastig te combineren werd met mijn werk en privéleven.

 

Ik kijk terug op een leerzame periode waarin ik zowel geestelijk als persoonlijk ben gegroeid. Ik heb veel jongeren binnen de EBG leren kennen waar ik de afgelopen jaren het geloof, veel plezier, maar ook moeilijke momenten mee heb mogen delen. Het was mooi om samen met de andere leden te brainstormen over de landelijke activiteiten en deze activiteiten vervolgens ook uit te gaan voeren. Zoals de landelijke jeugdwerkersdagen, de Bijbelstudies, filmavonden, get togethers, etc. Ik heb het als heel bijzonder ervaren om vanuit het geloof activiteiten te organiseren met de rest van het team.

Mocht je als jongere tijd over hebben om deel te nemen aan de Landelijke jongerenraad dan raad ik het je dan ook zeker aan. Het is een mooie manier om je tijd en talenten in te zetten voor andere jongeren binnen de EBGN. Daarnaast krijg je er ook heel veel voor terug, zoals een groter netwerk binnen de EBGN, maar ook een groep enthousiaste jongeren waarmee je de gezamenlijke doelen kan nastreven. Daarnaast is het ook een mooi platform om je stem als jongere te laten horen.

Verder was ook het contact met de landelijke jeugdwerkers voor mij van toegevoegde waarde. Ik kon altijd bij hen terecht en zij namen ook echt de tijd om naar je te luisteren.

Al met al ben ik dankbaar dat ik deze ervaring heb mogen opdoen en wens ik het andere jongeren ook zeker toe.

Ik wens de leden van de Landelijke Jongerenraad en de landelijke jeugdwerkers heel veel succes toe in 2021 en alle jaren daarna!

Latonya Lo-Kioeng-Shioe