Tienerkamp 2019


Het landelijke tienerkamp wordt ook dit jaar in de mei vakantie gehouden. Het worden 2 dagen en 1 ochtend, waarbij jongeren uit de verschillende gemeenten een supergave tijd met elkaar zullen beleven. Zingen, muziek maken, bijbel lezen, buiten activiteiten, samen koken en nog veel meer activiteiten


Datum: maandag 29 apr (over 41 dagen) Locatie: Bladel

Het Landelijke Jongeren Raad heeft een Christelijke filmavond georganiseerd voor alle tieners en jongeren binnen de EBGN. 

Voor de aanvang van de film werden alle gasten onthaald met een drankje en een hapje eten, aansluiten werd een kennismaking ronde gedaan even weten wie ben je in welke gemeentekerk je.

Het landelijke Kinderkamp heeft na enkele jaren weer plaats gevonden. Om de ouders en hun kinderen weer kennis te laten maken met onze EBG-kinderkamp, hebben wij dit jaar ervoor gekozen om een dag, avond en ochtend te organiseren voor het Landelijke Kinderkamp.

Agenda landelijk

ma 29 apr - Gehele dag
Tienerkamp 2019 - Bladel
wo 1 mei - Gehele dag
Kinderkamp 2019 - Kindervakantieland

Dagteksten voor

Maandag, 18 Maart 2019

Wee degenen die onrechtvaardige wetten uitvaardigen, zij verdraaien het recht van de zwakken en ontnemen de armen van mijn volk hun deel.

Jes. 10:1,2

U moet uzelf niet aanpassen aan deze wereld, maar veranderen door uw gezindheid te vernieuwen, om zo te ontdekken wat God van u wil en wat goed, volmaakt en Hem welgevallig is.

Rom. 12:2