Het tienerkamp van vorig jaar was een groot succes. Tieners van de verschillende broeder gemeentes hebben elkaar ontmoet en hebben een fijne tijd met elkaar doorgebracht.
Jammer genoeg wordt dit jaar in de zomerperiode geen kamp gehouden. Dit omdat dit jaar het internationaal kamp in Nederland gehouden wordt.
Wij willen de tieners wel in de gelegenheid stellen elkaar te ontmoeten en organiseren daarom een tiener 3 daagse van 6 tot en met 8 mei. Ook deze bijeenkomst wordt gehouden in het gebouw van Kindervakantieland in Almere.
Meld uw tiener zsm aan, want vol =vol.
Voor meer info en of donaties kunt u terecht bij Deborah de Graav.

De "Landelijke tiener 3 daagse"

Een unieke gelegenheid waarbij EBG en niet EBG tieners vanuit de verschillende gemeenten elkaar kunnen leren kennen, zich samen kunnen verdiepen in hun geloofsleven. Dit jaar wordt een "Landelijke Tiener 3 daagse", omdat het internationaal kamp dit jaar in NL gehouden wordt. Aangezien het dezelfde doelgroep betreft, is besloten het tienerkamp van vorig jaar te verplaatsen naar de mei vakantie en het de "Landelijke tiener 3 daagse" te noemen.

Doelgroep

De "Landelijke tiener 3 daagse" is bestemd voor EBG als niet-EBG tieners die zich willen verdiepen in het geloof.

Leeftijdsgroep: 12 13 14 15 16 17 jaar

Wanneer

De "Landelijke tiener 3 daagse" wordt gehouden in de periode:
6 – 8 mei 2015.

Thema

Het thema luidt als volgt: "De kracht van Zijn liefde".
De reden waarom wij hiervoor hebben gekozen is, omdat wij de tieners "De kracht van Zijn liefde" willen laten beleven en ontdekken en ze vooral hiervan bewuster maken (Rom 15:7).

Programma

Wij beginnen elke ochtend met onze geestelijke voeding (de dagtekst en stilstaan bij enkele Bijbelse teksten). Het thema is als leidraad voor de praktijk activiteiten waaronder: sport, spel, excursies en nog veel meer...

Team

Het team van enthousiaste werkers zijn afkomstig uit de verschillende EBGN gemeenten, die ervaring hebben in het jeugd- en jongerenwerk. Zij gaan ervoor zorgen dat de tieners een leerrijke, leuke en te gekke dagen met elkaar doorbrengen, zodat de tieners gemotiveerd en met frisse moed hun schooljaar en geloofsleven kunnen voortzetten.

Locatie

Wij logeren in de accommodatie van Stichting Kindervakantieland in Almere. Een rustige, bosrijke en veilige omgeving voor kinderen.
Wij hebben de beschikking over 10 slaapkamers. Per slaapkamer, 6 bedden. Dagelijks wordt in de gemeenschappelijke ruimte gegeten en andere activiteiten ontplooid.
De opbrengst van de huur van de locatie is bestemd voor de opvang van kinderen, die niet op vakantie kunnen.
Info: www.kindervakantieland.nl

Kosten

De kosten voor de "Landelijke tiener 3 daagse" is
€ 50,- per tiener. Deze kosten zijn inclusief verblijf, eten, drinken en overige activiteiten op locatie.

Donatie

Wij hopen dat u ons wilt ondersteunen om dit "Landelijke tiener 3 daagse" tot een groot succes te maken. Dit zou kunnen in de vorm van giften waaronder een financiële gift en/of goederen.
U kunt ook een sponsor ouder worden, waarbij u een tiener financieel ondersteunt d.m.v. het betalen van het inschrijfgeld. Het gaat om tieners waarvan de ouders dit bedrag niet kunnen betalen. Dit bedrag kan gestort worden op bankrekening- nummer NL06ABNA0454909403 t.n.v. EBGN te Zeist, onder vermelding van: "Landelijke tiener 3 daagse", gevolgd door uw emailadres.
Op deze manier kunnen wij u van informatie voorzien en natuurlijk ook bedanken voor uw bijdrage.

Informatie & Aanmelding

U kunt terecht bij Deborah de Graav (Landelijke jeugdwerker)
Mobielnummer: 0646338328
Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmelden kan tot 1 mei 2015.

Wees er snel bij, want er kunnen maar 30 tieners mee.

Kijk hoe leuk het vorige keren was